Doeners met Denkkracht

1 jaar BlinQ

Vandaag precies 1 jaar geleden zijn we met z’n 3-en gestart met samenwerken op de BlinQ manier. Twee weken later waren we met 4 en nog eens twee weken later sloten BlinQer 5 en 6 zich aan. Toen waren we dus met vijf man en 1 vrouw sterk. Samen sterk…precies het uitgangspunt van BlinQ!

In het afgelopen jaar hebben we samen een prachtige tijd en ook ontwikkeling doorgemaakt. We hebben allemaal vol in het werk gezeten, nieuwe contacten gelegd, het BlinQ-concept verder uitgewerkt, het provisiemodel aangescherpt en niet te vergeten onze solidariteitsgedachte geformaliseerd. Op vrijdagmiddag 4 februari zaten we namelijk met z’n 6-en bij de notaris en was Stichting BlinQas een feit. Om vervolgens 2 uur later in de plaatselijke kroeg onder het genot van borrel & bitterballen onze 1e bestuursvergadering te houden 🙂

Terugkijkend is onze samenwerking precies dat wat we er ons een jaar geleden van hadden voorgesteld. Eigenlijk zelfs meer dan dat. Samen ben je inderdaad sterker dan je in je eentje ooit kan zijn, maar samen is ook nog eens vele malen leuker & gezelliger!

Dat er nog maar vele BlinQende jaren mogen volgen…proost mannen!