Doeners met Denkkracht

Afsluiting van een enerverend jaar

Traditiegetrouw sluiten we ons BlinQ-jaar af met een gezellig kerstdiner. Dit keer waren we te gast in het Openluchtmuseum in Arnhem waar we -helaas in de stromende regen- op de kerstmarkt ons eigen kerstpakket hebben samengesteld. Leuk om te zien hoe de ene BlinQer direct op zijn doel af gaat omdat ie vooraf op de website had gekeken en weet wat er te halen valt terwijl de ander 83 rondjes over de markt loopt en nog geen keuze kan maken.


Aansluitend werden we met een glaasje bubbels ontvangen in het prachtig gelegen Huize Sonsbeek voor een heerlijk diner in kerstsferen. Ook traditie is het jaarlijkse flesje kruidenbitter van Eef. Het symboliseert onze verbondenheid en het voelt goed om daar aan het eind van het jaar even extra met elkaar bij stil te staan.

Het was een bewogen jaar. We namen ‘afscheid’ van Marco die in dienst trad bij de gemeente Zwolle en verwelkomde Marc. Het scheelt slechts een o.

We continueerden een aantal opdrachten, namen afscheid en kregen er een aantal nieuwe opdrachtgevers bij.

We deelden lief & leed op zowel zakelijk- als priv├ęgebied. For better and for worse…zo voelt dat ook in onze samenwerking.

En nu blik vooruit, op naar een nieuw en BlinQend jaar!