Doeners met Denkkracht

Echte Bouwers

BlinQers zijn zelfstandige professionals, betrokken en met een eigentijdse visie op hun vak. Daadkrachtige bouwers die toegevoegde waarde leveren en in te zetten zijn bij uiteenlopende bedrijven en in verschillende rollen. Geen ingewikkelde powerpoints of ‘mooie praatjes’, maar juist een praktisch advies, concreet stappenplan en bovenal zelf de handen uit de mouwen om de implementatie in goede banen te leiden. Bergen werk worden verzet, altijd vanuit de gedachte dat organisatie, afdeling of team er daarna zelf mee verder kan. Een mooi en natuurlijk moment om door te gaan naar de volgende klus.

Eerst de mensen dan het werk, daar geloven wij in bij BlinQ. Mensen vormen het hart van een organisatie. Zij geven het kleur en identiteit en zijn de belangrijkste schakel tot succes. Een netwerkconcept zoals BlinQ valt en staat met de juiste mensen. Alles draait om vertrouwen en toegevoegde waarde. BlinQers werken graag samen en schakelen waar nodig de hulp in van een collega. We versterken elkaar door gebuik te maken van elkaars kennis en expertise. Zo kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

BlinQ is geen ‘cv schuiver’ of ‘zoekmachine’. Matchen is mensenwerk en voor ons onlosmakelijk verbonden met persoonlijk contact. Zaken doen met BlinQ betekent dus samenwerken met Birgit, Jan, Wout-Jan of één van de andere BlinQers.