Doeners met Denkkracht

Laatste dag van een BlinQend 2011

Vandaag is het alweer de laatste dag van 2011. Het 2e volle jaar sinds het ontstaan van BlinQ. Een natuurlijk moment om even stil te staan…terugkijken, bezinnen en vooral vooruitblikken.

Dat samenwerken loont heeft 2011 wel bewezen. Het was wederom een BlinQend jaar. Een jaar waarvan we op voorhand dachten dat het knap lastig zou worden om allemaal aan het werk te blijven. Het ging ook zeker niet vanzelf. We hebben er kneiterhard voor gewerkt. Samen zijn we erin geslaagd om een groot aantal mooie opdrachten binnen te halen en tot een goed einde te brengen. Met een gemiddelde productiviteit van >1600 uur mogen we zeker in de huidige markt gerust spreken van een megaprestatie. Ook noemenswaardig is de zevende BlinQer die zich heeft aangesloten en de eerste Ronde Tafel Conferentie die door de deelnemende klantrelaties zeer goed is ontvangen. Ik gloei echt van trots! Dat hebben we dan toch samen maar mooi geflikt!

In de toekomst kijken kan niemand. Wat 2012 ons brengt moeten we dan ook maar afwachten. Ondanks de sombere economische vooruitzichten heb ik vertrouwen in BlinQ en de BlinQers. Samen komen we er wel!

Ik wens iedereen een knallend uiteinde & een BlinQend 2012!