Doeners met Denkkracht

Jaarlijkse BlinQ dag én ‘afscheid’ van Marco

Altijd een dag om naar uit te kijken, al was die van dit jaar een beetje ‘dubbel’. BlinQer en mede-oprichter Marco gaat ons namelijk verlaten. Hij heeft de stap gezet om bij zijn geliefde gemeente Zwolle een vaste baan te accepteren. Tuurlijk respecteren we zijn keuze maar wat gaan we hem missen in ons midden na al die jaren lief & leed!

Na een gezellige lunch aan de Milligersplas stapten we in de Prinses Margriethaven in Zwolle aan boord van de Piet Hein, het 31 meter lange jacht uit 1937 van voormalig koningin Juliana. Het schip dat Rotterdam als thuishaven heeft, was op een promotietoer langs alle Hanzesteden en passagiers waren welkom voor een vaartocht inclusief rondleiding. Het jacht is nog in originele staat en alles aan boord is nog precies zoals het vroeger was toen Juliana en Bernard ermee op stap gingen. De bemanning bestaat uit vrijwilligers die op smeuïge wijze de verhalen van vroeger vertellen. Echt super leuk om een middagje aan boord van dit prachtige schip te mogen doorbrengen!

Na de vaartocht op naar Park de Weezenlanden voor de borrel en aansluitend diner. Daar hebben we Marco toegesproken en bedankt voor al die jaren in ons midden. Een verjaardagskalender met naast onze verjaardagen de wereld aan foto’s van zijn BlinQ tijd helpt hem ons niet te vergeten 😉

We kijken, met dank aan Otto voor de organisatie, terug op wederom een gezellige en ontspannen BlinQ dag. Op naar die van volgend jaar!