Doeners met Denkkracht

Anne Visscher

Ik ben een ervaren finance professional met 18 jaar ervaring, waarvan de laatste tien bij Deloitte Consulting Nederland en Ierland. Ik heb veel ervaring op het gebied van programma- en projectmanagement, projectbeheersing, procesdesign, managementinformatie & rapportage, —budgeting & forecasting en planning & control. Ik ben uitstekend in staat om strategische, organisatorische en financiële vraagstukken met elkaar te verbinden. Mijn affiniteit ligt op het gebied van bedrijfsvoering, maar altijd met een brede scope.

Na afronding van mijn studies Fiscale Economie en Fiscaal recht in Groningen, ben ik als fiscalist aan de slag gegaan bij de Jong & Laan. Na een paar jaar heb ik de overstap gemaakt naar Welbions, een woningcorporatie in Hengelo. Daar was ik adviseur financiën en P&O. Na de fusie met een andere lokale woningcorporatie werd ik manager Strategie & Organisatie. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar Deloitte, omdat ik op zoek was naar meer diversiteit en graag bij meerdere organisaties in ‘de keuken’ wilde kijken en meedenken.

In die tien jaren bij Deloitte heb ik voornamelijk opdrachten in de publieke sector gedaan. Dit waren altijd opdrachten op het vlak van de bedrijfsvoering, waarbij de ene opdracht meer financieel georiënteerd was (bv. ondersteuning bij opstellen begroting en jaarrekening) en anderzijds meer gericht op optimalisatie en efficiency van processen: hoe werken we samen met elkaar en kan dat ook anders/beter? Dat tye opdrachten heb ik bij verschillende opdrachtgevers gedaan, van gemeenten, zorginstellingen tot onderwijsinstellingen.

In 2018 ben ik een overzees avontuur aangegaan en ben ik bij Deloitte Ierland aan de slag gegaan. Daar heb ik een hele mooie tijd gehad, het was echt een verbreding van mijn horizon, zowel persoonlijk als zakelijk. Mijn opdrachtgever was Department of Justice & Equality, waar ik projectleider was van een aantal ICT projecten. Weer een andere dimensie en waar ik veel heb geleerd!

Eind 2019 heb ik besloten terug te keren naar ons koude kikkerlandje. Het zelfstandig ondernemerschap lonkte al langer, maar ik wilde wel graag collega’s hebben waar je mee kunt sparren, overleggen en plezier kunt hebben. Toen was 1 en 1 snel 3 en heb ik mij aangesloten bij BlinQ, waar ik al een aantal mensen kende.

Ik zou mezelf willen typeren als verbindend, communicatief, loyaal en daadkrachtig. Ik zal met veel enthousiasme opdrachten aanpakken om zo organisaties verder te helpen!

Opdrachten

augustus 2023 – heden Zwanenberg Foodgroup

Business controller

december 2021 – augustus 2023 Nanomi

Head of Finance

juni 2021 – januari 2022 Dimpact

Adviseur Financiën & Control

maart 2021 – december 2021 Gemeente Aalsmeer

Adviseur Finance & Control

januari 2021 – april 2021 Sensire

Projectleider integratie Wonen met Zorg

Projectleider integratie Wonen met Zorg
Sensire en Sutfene zijn in september 2020 gefuseerd. Vanuit die fusie zijn aantal thema’s die moeten worden geïntegreerd en geharmoniseerd, bv. missie/visie, functiehuis, diverse klant- en medewerker processen. Als projectleider integratie Wonen met Zorg verantwoordelijk voor deze thema’s binnen Wonen met Zorg.

Anne Visscher

Typisch Anne

Programma- en projectmanagement
Procesbeheersing
Bedrijfsvoering
Finance & Control

Communicatief
Verbindend
Analytisch
Daadkrachtig

Contactgegevens Anne:
06 – 835 551 69
anne.visscher@outlook.com