Doeners met Denkkracht

Nick Huffmeijer

Na meerdere studies allen met raakvlakken op het gebied van management, economie en finance, ben ik in 2009 gestart binnen de veranderende wereld van de energie. Door allerlei projecten (nationaal en internationaal) heb ik de dynamiek van een multinational van dichtbij mee kunnen maken en een bijdrage kunnen leveren aan de energietransitie van de markt. Na 5 jaar heb ik als Marktanalist / Energieconsultant bij de Energie Makelaar de overstap gemaakt naar klantzijde waar ik adviezen en inkoopstrategieƫn voor verschillende opdrachtgevers heb bedacht en uitgewerkt.

Het gevoel van ‘onvolledigheid’ bleef knagen. Toen medio 2015 de kans voorbij kwam om zelfstandig te worden Ć©n om daarnaast een aanvulling te mogen zijn op het team van BlinQ, viel alles op z’n plek. Zelfstandigheid in een omgeving waar je kunt sparren met een team van professionals geeft veel vertrouwen. Ik weet dat ik er nooit helemaal alleen voor sta. Deze stap geeft me precies de voldoening waar ik naar op zoek was.

Van collega’s en opdrachtgevers krijg ik terug dat ik een betrokken analyticus ben die over de keten heen kan kijken, transparant is in communicatie en een goed gevoel voor humor heeft. Wat mij drijft is het doorgronden van complexe processen of organisatorische problematiek en mogelijkheden tot verbeteringen aanbrengen. Daarnaast voel ik me thuis en wil ik mezelf blijven ontwikkelen op het raakvlak van finance en IT.

Huidige opdracht

Augustus 2015 – heden  Business Analist bij GDF Suez (Engie)

Implementatie begeleiding van een risk management systeem. Gericht op risicocalculaties wat tevens dienst doet als contractmanagement systeem voor trades en interne settlementprocessen.

Typisch Nick

Management Control
Dat Management
Business Analist

Verbinden
Sportief
Vindingrijk

Contactgegevens Nick:
06 – 441 77 394
more2add@live.nl