Doeners met Denkkracht

Joanie Simens

Na de HEAO (Management, Economie & Recht) heb ik de opleiding Kwaliteits- en procesmanagement gevolgd en in 2010 een postbachelor Organisatiepsychologie. In de afgelopen jaren ontstonden op verschillende momenten in mijn leven nieuwe ambities. Ik ontdekte dat uiteindelijk werkgevers de touwtjes in handen hebben om die ambities al dan niet te steunen. Ook ontdekte ik dat mijn kracht ligt bij flexibiliteit; mij elke keer opnieuw vastbijten in een nieuwe casus of situatie. Daar krijg ik energie van.

Toen in januari 2015 de mogelijkheid zich voordeed om mij als zelfstandig ondernemende professional bij BlinQ aan te sluiten, bood dat voor mij de ultieme kans om flexibel te zijn en de ambities die passen bij mijn leven optimaal te benutten. Ik kon bovendien weer gaan samenwerken met een aantal fantastische oud-collega’s. Zij geven mij vertrouwen en dat geeft zelfvertrouwen. Waar de meeste BlinQers echte financials zijn, kan ik het team versterken met mijn kennis op de mens- en proceskant van organisaties. Doordat we bij BlinQ onze kwaliteiten bundelen ontstaat er een mooie samenwerking die we al in een aantal projecten hebben kunnen laten zien.

Naast flexibiliteit en ambitie kan ik in mijn zelfstandigheid doen waar mijn hart ligt. Op dit moment in proces- en kwaliteitsadvisering. In de toekomst misschien ook wel in het geven van trainingen. Mijn competenties en persoonskenmerken zijn o.a. mijn oog voor dienstverlening en een persoonsgerichte instelling. Bovendien beschik ik over een uitstekend analytisch vermogen en heb ik aangetoond informatie om te kunnen zetten in heldere en praktische adviezen, zowel mondeling als schriftelijk. Door mijn sociale en open instelling en positieve karakter ben ik tevens prettig om mee samen te werken. In de omgang ben ik positief nieuwsgierig en persoonlijk betrokken in de mensen om mij heen.

Opdrachten

mei 2021 – juli 2023 Omgevingsdienst IJsselland
Project- en procescoördinator

november 2019 – oktober 2021 Workstead

Procesadviseur

juli 2015 – juni 2019  Gemeente Zwolle

Procescoördinator Sociaal wijkteam

september 2017 – mei 2018 Gemeente Deventer

Onderzoek 1-meting Sociale teams in de wijken

maart 2015 – oktober 2015 Gemeente Deventer

0-meting taken Sociale teams in de wijken

april 2015 – mei 2015  Radboudumc afdeling Eerstelijnsgeneeskunde

Formatieberekening

Joanie

Typisch Joanie

Procesverbetering en -optimalisatie
Projectleiding
Omgevingswet

Hands-on
Betrokken & intuïtief
Veelzijdig

Contactgegevens Joanie:
06 – 391 50 680
joaniesimens@gmail.com