Doeners met Denkkracht

Simon Lankhuijzen

Na mijn masterstudie economie heb ik 10 jaar als interim financial gewerkt, grotendeels bij Deloitte en BMC. In deze tijd heb ik bij diverse opdrachtgevers in het lokaal bestuur en in de non-profit sector interessante opdrachten gedaan op het gebied van bedrijfsvoering en control. In 2016 ben ik in vaste dienst gegaan bij de gemeente Deventer. Als adviseur finance & control in het sociaal domein was ik een sparringpartner voor het management en bestuur. Daarnaast gaf ik invulling aan de planning & control cyclus en was ik verantwoordelijk voor de algemene uitkering uit het gemeentefonds.

Na vier jaar in een vast dienstverband kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. De afwisseling van verschillende opdrachten en het werken in diverse organisaties maken dat ik weer kies voor het interim vak. De contacten met een aantal collega’s van Deloitte, inmiddels zelfstandig ondernemer bij BlinQ, zijn altijd goed gebleven. Hierdoor was dit lijntje snel gelegd. Zelfstandig ondernemerschap aangevuld met de collegialiteit binnen BlinQ waarbij je vakinhoudelijk met elkaar kunt sparren, elkaar helpt in het netwerk en op opdrachten zijn voor mij de ideale combinatie!

Met mijn kennis en ervaring bij diverse organisaties in het lokaal bestuur en de non profit ben ik breed inzetbaar. Ik lever toegevoegde waarde op het gebied van planning & control en bij het ontwikkelen en optimaliseren van managementinformatie. Tevens help ik graag met de doorrekening van beleidsplannen. Ik ben een proactieve, kritische adviseur en controller met goede contactuele vaardigheden. Als teamspeler leg ik graag de verbinding met de inhoud op zoek naar het verhaal achter de cijfers.

Recente opdrachten

januari 2022 – heden Gemeente Barneveld

Adviseur P&C

april 2021 – januari 2022 Gemeente Deventer

Adviseur P&C Fysiek Domein

juli 2020 – april 2021 Gemeente Haaksbergen

Sr. adviseur Planning & Control

april 2020 – heden Gemeente Deventer

Adviseur P&C Sociaal Domein

maart 2020 – juli 2020  Stichting Sutfene

Business Controller

Simon Lankhuijzen

Typisch Simon

Planning & control
Sociaal domein
Business control

Resultaatgericht
Analytisch
Oplossingsgericht

Contactgegevens Simon:
06 – 164 666 70
simonlankhuijzen@outlook.com