Doeners met Denkkracht

BlinQdag 2020

Na een aantal, overigens erg leuke en gezellige, online BlinQ bijeenkomsten vanwege Corona hadden we afgelopen week de jaarlijkse BlinQ bijeenkomst met een corona-proof prgramma. Dit jaar puik georganiseerd door Willem & Nick en (dus) gehouden in het mooie Twentse land 😉

Gestart werd natuurlijk met koffie en krentewegge en aansluitend een audiotour door het Rijksmuseum in Enschede waar Willem op dit moment een opdracht doet. Erg leuk! Daarna richting Denekamp waar we bij de Watermolen heerlijk buiten op het terras de lunch genuttigd hebben. Daar was het ook tijd voor het verdelen van de super toffe jubileumcadeautjes bestemd voor al onze opdrachtgevers. DankzijAan hen ontlenen we ons bestaandsrecht en zitten we al 10 jaar vol in het werk!

Na de lunch richting Ootmarsum voor een oerhollandsche trekkertocht! Op een oldtimer lekker toeren door het Twentsche land, wat wil een mens nog meer 🙂 Nog een potje klootschieten onder leiding van jeugdkampioen klootschieten en toen aan de borrel die doorliep in een overheerlijke BBQ. Wat fijn om met deze geweldige groep mensen te mogen samenwerken Ên op een dag als deze samen te zijn!